Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(2739 niezalogowanych)
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
no to doczekam się gdzie ten brak kultury ? W braku podstawowej zasady jakiej ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
znasz ludzi mojego pokroju ??Co ty wiesz o pokroju ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
baga napisał:
znasz ludzi mojego pokroju ??Co ty wiesz o pokroju ?

Pewnie chodzilo o przekroj- ludzi twojego przekroju. A moze rozkrok? Zapewne ludzi w rozkroku z dychotomia myslenia. Tak...o takich mi chodzilo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
baga napisał:
no to doczekam się gdzie ten brak kultury ? W braku podstawowej zasady jakiej ??

Jesteś aż tak głupia:

ot przykłady, masz

"NIE KRZYCZ

Unikaj pisania całego tekstu wielkimi literami, gdyż jest to powszechnie traktowane jak użycie podniesionego głosu. Po prostu NIE WRZESZCZ na innych - to i tak nie działa."

"Wiadomość zawierająca tylko wielkie litery to szczególnie RAŻĄCY przypadek naruszenia netykiety. "

www.senior.pl/porady/netykieta/2332-Czem...t-nieeleganckie.html

"W realu łatwiej zachowujemy poprawność,nie krzyczymy do rozmówcy(zazwyczaj),natomiast w necie gdzie nie mamy bezpośredniego kontaktu z interlokutorem dużo częściej popełniamy wykroczenia przeciwko netykiecie.Wydaje mi się jednak że dla szacunku dla rozmówcy,a i dla samego siebie należy przestrzegać zasad netykiety."
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
To jest proste !!! Nie musisz czytać moich tekstów ,a swoje chamstwo zachowaj dla Norwegów i tobie podobnych osobników.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
baga napisał:
To jest proste !!! Nie musisz czytać moich tekstów ,a swoje chamstwo zachowaj dla Norwegów i tobie podobnych osobników.

To jest jeszcze prostsze, nie musisz nic wstawiać i się udzielać, to ja nie będę musiał tego tego czytać.
Swój pustostan zachowaj dla jakiegoś chłopa, na żniwa będzie jak znalazł.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Joseph napisał:
baga napisał:

To jest jeszcze prostsze, nie musisz nic wstawiać i się udzielać, to ja nie będę musiał tego tego czytać.
Swój pustostan zachowaj dla jakiegoś chłopa, na żniwa będzie jak znalazł.

Na zniwa, Jozefie, dlugo jeszcze czekac, a ona pisac musi, inaczej sie udusi Temat nie gra dla niej zadnej roli, wazne jest zeby wydrzec morde na BV. I jeszcze chamy pospolite, jej zrozumiec nie potrafia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
,, wujek dobra rada,, swoje totalitarne pomysły zachowaj je dla siebie , będę pisać i udzielać się tam gdzie uznam za słuszne i nic ci do tego i o ile wiem to nie zmieniłem płci na żeńską, a swój pustostan zachowaj dla Norwegów , dla siebie i Lindemans może się nie udusi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
baga napisał:
,, wujek dobra rada,, swoje totalitarne pomysły zachowaj je dla siebie , będę pisać i udzielać się tam gdzie uznam za słuszne i nic ci do tego i o ile wiem to nie zmieniłem płci na żeńską, a swój pustostan zachowaj dla Norwegów , dla siebie i Lindemans może się nie udusi.

Naucz się odmieniać , obojnaku "będę pisać"....

Hipokryto, komuś mówisz co ma robić, a tobie to już nikt nic powiedzieć nie może...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
Joseph napisał:
baga napisał:

Naucz się odmieniać , obojnaku "będę pisać"....

Hipokryto, komuś mówisz co ma robić, a tobie to już nikt nic powiedzieć nie może...

toc to odmiana z bezokolicznikiem, fakt, ze nieladnie ale tyz poprawnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok